nieuws

Miljoenenorder voor Econosto uit Rusland

bouwbreed

amsterdam – Technisch dienstverlener Econosto heeft in Rusland een order van “enkele tientallen miljoenen dollars” binnengehaald. Dat heeft de onderneming vrijdag laten weten. Het gaat volgens topman Frank van Os om een van de grootste orders uit de geschiedenis van het beursgenoteerde Econosto. Het bedrijf gaat vanaf begin volgend jaar afsluiters leveren voor een nieuw […]

amsterdam – Technisch dienstverlener Econosto heeft in Rusland een order van “enkele tientallen miljoenen dollars” binnengehaald. Dat heeft de onderneming vrijdag laten weten.

Het gaat volgens topman Frank van Os om een van de grootste orders uit de geschiedenis van het beursgenoteerde Econosto.

Het bedrijf gaat vanaf begin volgend jaar afsluiters leveren voor een nieuw te bouwen hydrokraker nabij St. Petersburg. Van Os verwacht de transactie binnen enkele weken af te ronden. Daarna zal Econosto meer details bekend kunnen maken.

Reageer op dit artikel