nieuws

Melder voor brand en koolmonoxide in één

bouwbreed

bristol – Het Amerikaanse bedrijf BRK Brands Inc. heeft de nieuwe combimelder First Alert SCO5CE, die alarmeert bij koolmonoxide én bij brand. Volgens het Europese hoofdkantoor in Bristol, Engeland, is dit het enige gecombineerde alarmeringssysteem ter wereld. De combimelder waarschuwt met een alarm wanneer er te veel koolmonoxide in huis is of wanneer rook wordt […]

bristol – Het Amerikaanse bedrijf BRK Brands Inc. heeft de nieuwe combimelder First Alert SCO5CE, die alarmeert bij koolmonoxide én bij brand. Volgens het Europese hoofdkantoor in Bristol, Engeland, is dit het enige gecombineerde alarmeringssysteem ter wereld.

De combimelder waarschuwt met een alarm wanneer er te veel koolmonoxide in huis is of wanneer rook wordt ontdekt. Elk gevaar heeft zijn eigen alarmtoon. Het apparaat werkt op een batterij.

De melder heeft een testknop voor alle functies en een pauzeknop als het alarm ongewenst afgaat.

De detectiekamer is stofbestendig. Het apparaat heeft een UL- en een CE-keurmerk. De garantie bedraagt vijf jaar.

Reageer op dit artikel