nieuws

Landelijk Meldpunt Asbest geopend

bouwbreed Premium

den haag – Het Landelijk Meldpunt Asbest is deze week geopend. Bij dit meldpunt kunnen burgers de aanwezigheid van asbest in hun omgeving melden. Adviesbureau SenterNovem heeft het meldpunt opgericht in opdracht van het ministerie van VROM. Het Landelijk Meldpunt Asbest bestaat uit een website en een gratis telefoonnummer.Via een digitaal formulier kunnen burgers hun melding ook […]

den haag – Het Landelijk Meldpunt Asbest is deze week geopend. Bij dit meldpunt kunnen burgers de aanwezigheid van asbest in hun omgeving melden.

Adviesbureau SenterNovem heeft het meldpunt opgericht in opdracht van het ministerie van VROM. Het Landelijk Meldpunt Asbest bestaat uit een website en een gratis telefoonnummer.Via een digitaal formulier kunnen burgers hun melding ook doen.

De meldingen worden automatisch doorgestuurd naar de juiste overheidsinstantie. Gemeenten kunnen het digitale meldingsformulier opnemen in hun eigen website. Meldingen kunnen telefonisch worden gedaan via (0800) 6353272.

Reageer op dit artikel