nieuws

Hal voor turnclub Flik-Flak dichterbij

bouwbreed Premium

den bosch – Noord-Brabant wil 1,5 miljoen euro bijdragen aan de bouw van een hal voor turnvereniging Flik-Flak uit Den Bosch. Dat blijkt uit de kadernota van Gedeputeerde Staten. De nieuwe hal met een omvang van 8000 vierkante meter moet een internationale uitstraling krijgen. Ook krijgt het complex alle faciliteiten die nodig zijn voor topsport, […]

den bosch – Noord-Brabant wil 1,5 miljoen euro bijdragen aan de bouw van een hal voor turnvereniging Flik-Flak uit Den Bosch. Dat blijkt uit de kadernota van Gedeputeerde Staten.

De nieuwe hal met een omvang van 8000 vierkante meter moet een internationale uitstraling krijgen. Ook krijgt het complex alle faciliteiten die nodig zijn voor topsport, breedtesport, scholing en opleiding.

De hal is begroot op 8,1 miljoen euro. Daarvan betaalt Flik-Flak 1,2 miljoen. Behalve de provincie heeft ook de gemeente Den Bosch (3,9 miljoen) geld toegezegd. Het nog openstaande bedrag van 1,5 miljoen euro wordt waarschijnlijk door het Rijk betaald.

Reageer op dit artikel