nieuws

Foamglas isoleert begroeide gevel

bouwbreed Premium

nieuwegein – Inspelend op de toenemende belangstelling voor begroeide gevels heeft Pittsburgh Corning de gevelisolatieplaat Foamglas W+F ontwikkeld. Op de met Foamglas W+F beklede gevel is permanente begroeiing mogelijk, zonder risico op worteldoorgroei. De plaat (formaat 60 x 60 centimeter) is gemaakt van alumino-silicaat cellulair glas. Er zijn geen bindmiddelen toegepast; het materiaal is geheel […]

nieuwegein – Inspelend op de toenemende belangstelling voor begroeide gevels heeft Pittsburgh Corning de gevelisolatieplaat Foamglas W+F ontwikkeld. Op de met Foamglas W+F beklede gevel is permanente begroeiing mogelijk, zonder risico op worteldoorgroei.

De plaat (formaat 60 x 60 centimeter) is gemaakt van alumino-silicaat cellulair glas. Er zijn geen bindmiddelen toegepast; het materiaal is geheel anorganisch. Grond en grondwater vervuilen daardoor niet.

Het materiaal is onbrandbaar en vormvast. Het neemt geen water of waterdamp op.

De W+F kan uitsluitend worden toegepast in verticale niet-dragende en niet-belaste wanden.

Reageer op dit artikel