nieuws

Flexibel verkeersbord voorkomt rugklachten

bouwbreed

amsterdam – Flexibele borden die voor werk in uitvoering waarschuwen wegen minder dan de traditionele metalen borden. Dat voorkomt rugklachten, zegt fabrikant van veiligheidsfilm Reflexite. Een flexibel bord wordt opgerold en onder de arm meegenomen. Anders dan traditionele borden kunnen ze geen wind vangen. Dit zogeheten vliegereffect kan in combinatie met het hoge eigen gewicht […]

amsterdam – Flexibele borden die voor werk in uitvoering waarschuwen wegen minder dan de traditionele metalen borden. Dat voorkomt rugklachten, zegt fabrikant van veiligheidsfilm Reflexite. Een flexibel bord wordt opgerold en onder de arm meegenomen. Anders dan traditionele borden kunnen ze geen wind vangen. Dit zogeheten vliegereffect kan in combinatie met het hoge eigen gewicht een flinke belasting veroorzaken wat weer tot ziekteverzuim kan leiden. En logistiek gezien neemt een opgerold bord ook minder ruimte in beslag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels