nieuws

Eerste fase van De Parade gereed

bouwbreed

rotterdam – Rodamco Europe heeft in Bergen op Zoom het eerste gedeelte van winkelcentrum De Parade in gebruik genomen. Begin 2007 wordt het gehele complex opgeleverd. De door Bouwfonds MAB ontwikkelde De Parade bestaat uit 18.000 vierkante meter winkels, 81 stadswoningen en twee parkeergarages voor in totaal 470 voertuigen. Rodamco is voor een bedrag van […]

rotterdam – Rodamco Europe heeft in Bergen op Zoom het eerste gedeelte van winkelcentrum De Parade in gebruik genomen. Begin 2007 wordt het gehele complex opgeleverd. De door Bouwfonds MAB ontwikkelde De Parade bestaat uit 18.000 vierkante meter winkels, 81 stadswoningen en twee parkeergarages voor in totaal 470 voertuigen. Rodamco is voor een bedrag van 45 miljoen euro eigenaar van 16.000 vierkante meter winkelruimte.

Reageer op dit artikel