nieuws

Creatieve geveloplossingen door bundeling van krachten

bouwbreed

deventer – Opdrachtgevers voor gevelwerk kunnen voortaan bij één enkele partij terecht.

Bouwbedrijf Bosch uit Olst en kunstbureau Op de Muuren uit Deventer zijn onder de naam M2uur een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van gedecoreerde wand- en gevelpanelen. De nieuwe onderneming richt zich op het totaalconcept van beeldontwikkeling, productie en montage van de decoratieve panelen.

Al naar gelang de wensen van de opdrachtgever kan de wandbekleding variëren van geïntegreerde print in hpl tot gezeefdrukt glas, van bedrukte tegels tot email op staal. Het door de opdrachtgever goedgekeurde wandontwerp wordt digitaal en technisch voorbereid. Productieplanning, kwaliteits- en kleurcontrole gebeuren volgens de geldende kwaliteitsnormen. Freekje Verwoord van het kunstbureau zegt dat M2uur inzichtelijke ontwerpen gaat ontwikkelen die de identiteit van de gebruiker versterken. “Onze locatiegerelateerde ontwerpen vormen een integraal onderdeel van de architectuur.”

Bouwbedrijf Bosch verwerkt en monteert de geproduceerde platen van de gevelbekleding. Het bedrijf werkt in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie. De kennis van gevels is ingebracht in de nieuwe onderneming. Directeur Gabriël Bosch ziet unieke kansen om een bijzondere, creatieve invulling van de gevels bouwkundig mogelijk te maken.

Reageer op dit artikel