nieuws

Colas haalt voor 570 miljoen euro opdrachten binnen

bouwbreed

parijs – De Franse wegen- en railbouwer Colas, dochter van bouwgigant Bouygues, heeft voor 570 miljoen euro aan opdrachten binnengehaald.

In eigen land gaat het om het vernieuwen van het wegdek op drie autowegen en om de aanleg van een rondweg in Thonon, waarmee een totaal bedrag gemoeid is van 60 miljoen euro. In Centraal-Europa gaat Colas voor 380 miljoen drie grote opdrachten uitvoeren: de aanleg van een rondweg in de M0 om Boedapest, verbetering van enkele bruggen en het wegdek van de DN17 in Roemenië en de aanleg van werkterreinen en aanvoerkanalen bij een waterzuiveringsinstallatie in Slowakije. Daarnaast komen er drie opdracht uit Noord-Amerika, waar Colas voor 130 miljoen onder meer werken gaat uitvoeren aan het wegennet in Los Angeles.

Reageer op dit artikel