nieuws

Bouw hekwerken op viaducten over A4

bouwbreed Premium

rijswijk – Rijkswaterstaat begint deze week met de bouw van hekwerken op vijf viaducten over de A4 bij Rijswijk. Uit een risicoanalyse is gebleken dat hekwerken de beste technische maatregel zijn om de viaducten te beveiligen. Begin vorig jaar gooiden twee jongens stenen vanaf een van de viaducten, waardoor de voorruit verbrijzelde en de 30-jarige […]

rijswijk – Rijkswaterstaat begint deze week met de bouw van hekwerken op vijf viaducten over de A4 bij Rijswijk. Uit een risicoanalyse is gebleken dat hekwerken de beste technische maatregel zijn om de viaducten te beveiligen.

Begin vorig jaar gooiden twee jongens stenen vanaf een van de viaducten, waardoor de voorruit verbrijzelde en de 30-jarige bestuurder uit Uden om het leven kwam. Het gerechtshof veroordeelde de twee in maart dit jaar tot gevangenisstraffen van zes en vijf jaar wegens moord op de vrouw.

Reageer op dit artikel