nieuws

Alle milieuregels op één website

bouwbreed Premium

rotterdam/ede – Milieuregelgeving wordt als lastig en complex ervaren. CROW en SBR ondervangen dat met de �Vraagbaak voor Milieuregelgeving�, een digitaal product op www.milieuregels.nl voor alle informatie die komt kijken bij de toepassing van milieuregels. Voor medewerkers in de bouw is in de digitale Vraagbaak Milieuregelgeving op een snelle manier antwoord te krijgen op concrete […]

rotterdam/ede – Milieuregelgeving wordt als lastig en complex ervaren. CROW en SBR ondervangen dat met de �Vraagbaak voor Milieuregelgeving�, een digitaal product op www.milieuregels.nl voor alle informatie die komt kijken bij de toepassing van milieuregels.

Voor medewerkers in de bouw is in de digitale Vraagbaak Milieuregelgeving op een snelle manier antwoord te krijgen op concrete vragen over milieuregelgeving in de bouwpraktijk. Het taalgebruik en de terminologie sluiten aan bij de bouw. De antwoorden zijn geordend naar onderwerp en fase in het bouwproces. Voor wie het antwoord niet vindt, biedt een online helpdesk uitkomst. Deze staat onder leiding van het Instituut voor Bouwrecht (IBR) en bestaat uit een redacteur en een netwerk van deskundigen ter completering van de voorlichting aan de vragensteller. Vroegtijdig raadplegen van de vraagbaak kan vertraging van de bouw helpen voorkomen.

Voor projectspecifieke problemen, waar een algemene oplossing niet voorhanden is, wordt de vragensteller doorverwezen naar gespecialiseerde adviseurs. De vragensteller weet dan dat het investeren in een juridisch adviseur is gerechtvaardigd.

Reageer op dit artikel