nieuws

A23 als alternatieve verbinding voor A1 met Duitsland

bouwbreed

dronten – De zeer gewenste verdubbeling van de N23 als opwaardering naar de A23 en van Alkmaar via Flevoland een rechtstreekse verbinding naar het Duitse Meppen. Deze plannen werden deze week tijdens een werkbezoek aan Flevoland door de lobbygroep voor de N23 onder de aandacht gebracht bij VVD-lijsttrekkerskandidaat Mark Rutte. Rutte stelde hierbij nog niet […]

dronten – De zeer gewenste verdubbeling van de N23 als opwaardering naar de A23 en van Alkmaar via Flevoland een rechtstreekse verbinding naar het Duitse Meppen.

Deze plannen werden deze week tijdens een werkbezoek aan Flevoland door de lobbygroep voor de N23 onder de aandacht gebracht bij VVD-lijsttrekkerskandidaat Mark Rutte. Rutte stelde hierbij nog niet op de hoogte te zijn van de inmiddels vergevorderde plannen voor de opwaardering van de N23 van Lelystad naar Kampen. In de plannen van de lobbygroep zou deze verbinding verder doorgetrokken moeten worden richting Zwolle, waarbij dan de aansluiting op de A50 wordt gecreëerd. De verdere route over de A28 en de A37 moet dan de snelle verbinding van Zwolle naar Hoogeveen en naar het Duitse Meppen vormen. Ook in Duitsland wordt inmiddels meegedacht aan deze verbinding, die vanaf Meppen dan verder oostwaarts moet lopen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels