nieuws

Wienerberger neemt twee bedrijven over

bouwbreed

wenen – Wienerberger heeft in de Zuid-Duitse deelstaat de dakpannenfabriek van de familie Bogen overgenomen. De capaciteit van het bedrijf bedraagt 37 miljoen pannen. Vorig jaar realiseerde Bogen met 157 medewerkers een omzet van 20 miljoen euro. In Oostenrijk voegt Wienerberger een fabriek van bakstenen voor binnenmuren in Blindenmarkt aan het concern toe. Het bedrijf […]

wenen – Wienerberger heeft in de Zuid-Duitse deelstaat de dakpannenfabriek van de familie Bogen overgenomen. De capaciteit van het bedrijf bedraagt 37 miljoen pannen. Vorig jaar realiseerde Bogen met 157 medewerkers een omzet van 20 miljoen euro. In Oostenrijk voegt Wienerberger een fabriek van bakstenen voor binnenmuren in Blindenmarkt aan het concern toe. Het bedrijf met een capaciteit van 60 miljoen eenheden haalde vorig jaar 3 miljoen euro uit de markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels