nieuws

Weekoverzicht met 64 aanbestedingen en 55 uitslagen

bouwbreed

In een apart katern besteedt Cobouw elke woensdag aandacht aan de aanbestedingen en uitslagen. In het overzicht op pagina 9 worden alle aanbestedingen en uitslagen van de afgelopen week op een rijtje gezet. Deze week gaat het om 64 aanbestedingen en 55 uitslagen. Wie een bericht heeft gemist kan dat aan de hand van die […]

In een apart katern besteedt Cobouw elke woensdag aandacht aan de aanbestedingen en uitslagen. In het overzicht op pagina 9 worden alle aanbestedingen en uitslagen van de afgelopen week op een rijtje gezet. Deze week gaat het om 64 aanbestedingen en 55 uitslagen. Wie een bericht heeft gemist kan dat aan de hand van die overzichten alsnog terugvinden in de krant of op de website www.cobouw.nl.

Reageer op dit artikel