nieuws

Topman Vinci verdiende 3,6 miljoen euro

bouwbreed

parijs – De topman van Vinci, Antoine Zacharias, heeft vorig jaar 3,6 miljoen euro verdiend. Tweede op de lijst van Franse bouwmanagers is Martin Bouygues van het gelijknamige bouw- en mediabedrijf, die 2,4 miljoen opstreek. Het Franse financiële dagblad Les Echos heeft de verdiensten van alle bedrijven in de CAC 40, de veertig grootste bedrijven […]

parijs – De topman van Vinci, Antoine Zacharias, heeft vorig jaar 3,6 miljoen euro verdiend. Tweede op de lijst van Franse bouwmanagers is Martin Bouygues van het gelijknamige bouw- en mediabedrijf, die 2,4 miljoen opstreek.

Het Franse financiële dagblad Les Echos heeft de verdiensten van alle bedrijven in de CAC 40, de veertig grootste bedrijven op de Parijse beurs, in kaart gebracht. In de bouwsector worden Zacharias en Bouygues gevolgd door Benoît Potier van gasleverancier Air Liquide met ruim 2,2 miljoen en de baas van Saint-Gobain Jean-Louis Beffa die 2,2 miljoen verdiende.

Reageer op dit artikel