nieuws

TBI-dochter HVL koopt Armada Signs

bouwbreed

eindhoven – TBI-dochter HVL heeft Armada Signs, marktleider op het gebied van lichtreclame, bewegwijzering en huisstijlprojecten, ingelijfd. Armada Signs wordt samengevoegd met HVL Outdoor International waarna de nieuwe onderneming HVL Armada Outdoor zal ontstaan. “Armada Signs past uitstekend in ons profiel”, zegt HVL-directievoorzitter Joseph Kuling. “Wat wij als HVL al doen, wordt nu aanzienlijk uitgebreid […]

eindhoven – TBI-dochter HVL heeft Armada Signs, marktleider op het gebied van lichtreclame, bewegwijzering en huisstijlprojecten, ingelijfd. Armada Signs wordt samengevoegd met HVL Outdoor International waarna de nieuwe onderneming HVL Armada Outdoor zal ontstaan.

“Armada Signs past uitstekend in ons profiel”, zegt HVL-directievoorzitter Joseph Kuling. “Wat wij als HVL al doen, wordt nu aanzienlijk uitgebreid met tal van services op het gebied van lichtreclame en bewegwijzering. Hierdoor kunnen we onze klanten echt een compleet pakket aan diensten aanbieden.”

De overname heeft geen personele gevolgen. De zeventig werknemers van Armada Signs gaan allen over naar de nieuwe onderneming.

Reageer op dit artikel