nieuws

Rodamco opent winkels Almere

bouwbreed Premium

rotterdam – Rodamco Europe opent in Almere de winkels in Stadshart Almere. Het betreft een van de grootste investeringen van de vastgoedbelegger in Nederland. Rodamco heeft het Stadshart aangekocht voor ongeveer 240 miljoen euro met een netto aanvangsrendement van 7 procent. Het is in 2002 gekocht van Almere Hart CV. De onroerendgoedportefeuille van Rodamco in […]

rotterdam – Rodamco Europe opent in Almere de winkels in Stadshart Almere. Het betreft een van de grootste investeringen van de vastgoedbelegger in Nederland.

Rodamco heeft het Stadshart aangekocht voor ongeveer 240 miljoen euro met een netto aanvangsrendement van 7 procent. Het is in 2002 gekocht van Almere Hart CV. De onroerendgoedportefeuille van Rodamco in Nederland bedraagt nu 3,3 miljard euro waarvan 88 procent in de winkelsector.

Het Stadshart voegt 65.000 vierkante meter winkelruimte, 4000 vierkante meter entertainment, 8000 vierkante meter bioscoop en 2000 vierkante meter kantoor toe.

Reageer op dit artikel