nieuws

PU-Bond van Bijlard sterk hechtende lijm

bouwbreed

zoetermeer – Bijlard Lijmtechniek heeft een nieuwe eencomponent polyurethaan constructielijm. Deze Bijlard PU-Bond is vullend en watervast. Hij schuimt nauwelijks op en is hierdoor volgens de fabrikant tot 40 procent sterker dan conventionele constructielijmen. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij en snel drogend. De PU-Bond is geschikt voor het watervast verlijmen van gevel- en timmerwerk, maar […]

zoetermeer – Bijlard Lijmtechniek heeft een nieuwe eencomponent polyurethaan constructielijm. Deze Bijlard PU-Bond is vullend en watervast. Hij schuimt nauwelijks op en is hierdoor volgens de fabrikant tot 40 procent sterker dan conventionele constructielijmen. Daarnaast is de lijm oplosmiddelvrij en snel drogend.

De PU-Bond is geschikt voor het watervast verlijmen van gevel- en timmerwerk, maar ook voor vele andere in de bouw toegepaste materialen als dakplaten, scheidingswanden, steen, beton, marmer, afdekprofielen en kunststoffen.

De verlijming geeft een harde duurzame verbinding, ook wanneer niet wordt geklemd, aldus Bijlard.

De lijm is te verkrijgen in kokers van 310 milliliter.

Reageer op dit artikel