nieuws

Prijs World Press Cartoon voor Tom Janssen

bouwbreed

lissabon – Cartoonist Tom Janssen heeft in Lissabon, Portugal, de derde prijs in de categorie Politieke tekeningen van World Press Cartoon 2006 in ontvangst genomen. World Press Cartoon is een evenement waar tekenaars uit 50 landen aan meedoen. De prijs bestaat uit een wereldbol met potlood in brons en een geldbedrag van 1000 euro. Janssen […]

lissabon – Cartoonist Tom Janssen heeft in Lissabon, Portugal, de derde prijs in de categorie Politieke tekeningen van World Press Cartoon 2006 in ontvangst genomen. World Press Cartoon is een evenement waar tekenaars uit 50 landen aan meedoen. De prijs bestaat uit een wereldbol met potlood in brons en een geldbedrag van 1000 euro. Janssen beschouwt de prijs als een internationale erkenning voor zijn werk. Hij tekent dagelijks voor het dagblad Trouw, maandelijks voor Forum, opinieblad VNO-NCW en tweewekelijks voor de opiniepagina van Cobouw.

Reageer op dit artikel