nieuws

Nominatie waterprijs voor CleanWater

bouwbreed Premium

amsterdam – De compacte mobiele zuiveringsinstallatie van CleanWater uit Amsterdam is genomineerd voor de AGV-prijs voor waterkwaliteit en waterveiligheid in de categorie Bedrijfsleven. Het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht zal de winnaars van de prijzen 20 april bekend maken. De mobiele installatie van CleanWater is volgens het bedrijf in staat afvalwater milieuverantwoord en snel te […]

amsterdam – De compacte mobiele zuiveringsinstallatie van CleanWater uit Amsterdam is genomineerd voor de AGV-prijs voor waterkwaliteit en waterveiligheid in de categorie Bedrijfsleven.

Het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht zal de winnaars van de prijzen 20 april bekend maken.

De mobiele installatie van CleanWater is volgens het bedrijf in staat afvalwater milieuverantwoord en snel te reinigen en dat vrijwel zonder beperkingen. Het gezuiverde water voldoet aan alle lozingsnormen.

Reageer op dit artikel