nieuws

Natuur Bonaire lijdt onder bouwprojecten

bouwbreed

kralendijk – Aannemers en projectontwikkelaars op Bonaire vellen bij het uitvoeren van bouwprojecten te vaak en onnodig beeldbepalende bomen. De milieuorganisatie Stinapa pleit er bij het eilandbestuur voor, om bij het afgeven van een bouwvergunning rekening te houden met de gevolgen voor de natuur. In de laatste maanden zijn tientallen oude bomen en struiken voorafgaand […]

kralendijk – Aannemers en projectontwikkelaars op Bonaire vellen bij het uitvoeren van bouwprojecten te vaak en onnodig beeldbepalende bomen. De milieuorganisatie Stinapa pleit er bij het eilandbestuur voor, om bij het afgeven van een bouwvergunning rekening te houden met de gevolgen voor de natuur. In de laatste maanden zijn tientallen oude bomen en struiken voorafgaand aan bouwwerkzaamheden gesneuveld. Volgens Stinapa zijn de bomen op het droge eiland echter van onschatbare waarde voor natuur en milieu.

Reageer op dit artikel