nieuws

Goed begin van het jaar voor Deceuninck

bouwbreed Premium

brussel – Mede als gevolg van het sterkste begin in tien jaar op de Nederlandse en Belgische thuismarkt en een stevige groei in Oost-Europa en Turkije boekte de West-Vlaamse fabrikant van kunststof raamsystemen en bouwprofielen Deceuninck in het eerste kwartaal van dit jaar een omzet van 142 miljoen euro. Dat is een stijging met 13 […]

brussel – Mede als gevolg van het sterkste begin in tien jaar op de Nederlandse en Belgische thuismarkt en een stevige groei in Oost-Europa en Turkije boekte de West-Vlaamse fabrikant van kunststof raamsystemen en bouwprofielen Deceuninck in het eerste kwartaal van dit jaar een omzet van 142 miljoen euro. Dat is een stijging met 13 procent vergeleken met de eerste drie maanden van vorig jaar.

In Nederland en België profiteerde Deceuninck vooral van de stijging van de bouwactiviteiten en de daarmee verband houdende vraag naar gekleurde Zendow-raamsystemen.

De omzetstijging in Oost-Europa en Turkije bedroeg in de eerste drie maanden van dit jaar 20 procent. In de rest van Europa was dat gemiddeld 9 procent. Deceuninck is actief in 75 landen en telt wereldwijd 3000 medewerkers van wie 670 in België.

Reageer op dit artikel