nieuws

DHV neemt beheer Chemelot over

bouwbreed

amersfoort – DHV heeft het beheer van het industriecomplex Chemelot in Sittard-Geleen overgenomen. Het terrein van 800 hectare herbergt vooral chemiegerelateerde bedrijven en staat te boek als een van de grootste aaneengesloten bedrijfslocaties in Nederland. DVH neemt het beheer, dat voorheen in handen was van Chemelot BV, in ieder geval voor een periode van vier […]

amersfoort – DHV heeft het beheer van het industriecomplex Chemelot in Sittard-Geleen overgenomen. Het terrein van 800 hectare herbergt vooral chemiegerelateerde bedrijven en staat te boek als een van de grootste aaneengesloten bedrijfslocaties in Nederland.

DVH neemt het beheer, dat voorheen in handen was van Chemelot BV, in ieder geval voor een periode van vier jaar op zich. Achttien parkmanagement-medewerkers van Chemelot komen in dienst van het Amersfoortse ingenieurs- en adviesbureau. DHV streeft ernaar de grootste beheerder van industriële complexen, gemeentelijke bedrijventerreinen en vastgoed van Nederland te worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels