nieuws

Corus renoveert legerkazernes

bouwbreed

ijmuiden – Corus heeft een contract verworven voor het renoveren van militaire kazernes in het Verenigd Koninkrijk. De order heeft een waarde van 131 miljoen euro en een looptijd van zes jaar. De opdracht is afkomstig van het Britse defensieconcern Aspire Defence. Corus-onderdeel Living Solution gaat voor legerlocaties in Alder-shot en bij Salisbury Plain circa […]

ijmuiden – Corus heeft een contract verworven voor het renoveren van militaire kazernes in het Verenigd Koninkrijk. De order heeft een waarde van 131 miljoen euro en een looptijd van zes jaar. De opdracht is afkomstig van het Britse defensieconcern Aspire Defence.

Corus-onderdeel Living Solution gaat voor legerlocaties in Alder-shot en bij Salisbury Plain circa 144 prefab-gebouwen maken. De werkmaatschappij bestaat sinds 2003 en Corus heeft er inmiddels ruim 4 miljoen pond in geïnvesteerd.

Reageer op dit artikel