nieuws

Bush wil 2,2 miljard extra voor dijken

bouwbreed

washington – De Amerikaanse president Bush heeft dinsdag het Congres gevraagd om 2,2 miljard dollar extra voor herstel van de dijken rond New Orleans. Die waren vorig jaar vernield door de orkaan Katrina. Het totale bedrag voor het herstel van de dijken komt hiermee op 3,7 miljard dollar, zo schrijft de president aan het Amerikaanse […]

washington – De Amerikaanse president Bush heeft dinsdag het Congres gevraagd om 2,2 miljard dollar extra voor herstel van de dijken rond New Orleans. Die waren vorig jaar vernield door de orkaan Katrina. Het totale bedrag voor het herstel van de dijken komt hiermee op 3,7 miljard dollar, zo schrijft de president aan het Amerikaanse Congres. Volgens Bush wil de regering de dijken versterken zodat ze de komende honderd jaar veilig zijn.

Reageer op dit artikel