nieuws

Betere afstemming gemeentesystemen

bouwbreed

nieuwegein – De informatiesytemen voor de vergunningverlening en handhaving voor gemeenten kunnen verbetering tegemoet- zien. De partijen Geotronics PinkRoccade, Syncera en ECS zijn daartoe een samenwerkingsverband aangegaan. Getronics is toonaangevend wat betreft de organisatiebrede oplossingen voor de lokale overheden. Syncera van zijn kant is marktleider op het gebied van informatiesystemen over het milieu. ECS domineert […]

nieuwegein – De informatiesytemen voor de vergunningverlening en handhaving voor gemeenten kunnen verbetering tegemoet- zien. De partijen Geotronics PinkRoccade, Syncera en ECS zijn daartoe een samenwerkingsverband aangegaan.

Getronics is toonaangevend wat betreft de organisatiebrede oplossingen voor de lokale overheden. Syncera van zijn kant is marktleider op het gebied van informatiesystemen over het milieu. ECS domineert de software voor bouwvergunningen.

Reageer op dit artikel