nieuws

Bak van Exide voorkomt schade door accuzuur

bouwbreed

hendrik-ido-ambacht – Acculeverancier Exide voorkomt met een gepatenteerde binnenbak schade door accuzuur. Met een wanddikte van 3 millimeter past deze zuurbestendige binnenbak in vrijwel elke stalen accutrog van bijvoorbeeld elektrische vorkheffers. Exide maakt de bak op maat. Een rubberen afdichting vormt een extra buffer die voorkomt dat accuzuur tussen de stalencontainer en de binnenbak komt. […]

hendrik-ido-ambacht – Acculeverancier Exide voorkomt met een gepatenteerde binnenbak schade door accuzuur. Met een wanddikte van 3 millimeter past deze zuurbestendige binnenbak in vrijwel elke stalen accutrog van bijvoorbeeld elektrische vorkheffers. Exide maakt de bak op maat. Een rubberen afdichting vormt een extra buffer die voorkomt dat accuzuur tussen de stalencontainer en de binnenbak komt.

De binnenbak verlengt de garantietermijn van de container. Er kunnen ook geen gaten in vallen die bij keuringen steevast tot afkeuringen leiden.

Reageer op dit artikel