nieuws

Zelf garage bouwen met Hansebeton

bouwbreed

lauenburg/elbe – Voorgefabriceerde garages hoeven niet op een grote schoenendoos te lijken, vindt Hansebeton. De betonfabrikant biedt een reeks prefab garages die de koper naar eigen inzicht kan samenstellen en aan de omgeving kan aanpassen. De producent maakt de bouwdelen in de fabriek en levert die inclusief alle benodigdheden af als bouwpakket. In de prijs […]

lauenburg/elbe – Voorgefabriceerde garages hoeven niet op een grote schoenendoos te lijken, vindt Hansebeton. De betonfabrikant biedt een reeks prefab garages die de koper naar eigen inzicht kan samenstellen en aan de omgeving kan aanpassen. De producent maakt de bouwdelen in de fabriek en levert die inclusief alle benodigdheden af als bouwpakket. In de prijs en de dienstverlening is ook het grondwerk inbegrepen. Kopers kunnen kiezen uit een dubbele of een enkele garage met een al dan niet overgedimensioneerde breedte.

Reageer op dit artikel