nieuws

Winnaar NET-Trofee mede gekozen door BouwRai-bezoeker

bouwbreed

Het piepschuimhuis, een energieconvenant, energieneutraal wonen en het epc-oeuvre van de Vestia Groep zijn de vier finalisten voor de NET-Trofee 2006. Deze prestigieuze energieprijs van SenterNovem wordt tijdens de BouwRai uitgereikt. Het vakpubliek kan – evenals bij Idols – zelf mee bepalen wie gaat winnen door een stem uit te brengen op http//www.senternovem.nl/kompas/net-trofee. In het […]

Het piepschuimhuis, een energieconvenant, energieneutraal wonen en het epc-oeuvre van de Vestia Groep zijn de vier finalisten voor de NET-Trofee 2006. Deze prestigieuze energieprijs van SenterNovem wordt tijdens de BouwRai uitgereikt.

Het vakpubliek kan – evenals bij Idols – zelf mee bepalen wie gaat winnen door een stem uit te brengen op http//www.senternovem.nl/kompas/net-trofee. In het vandaag met deze krant meegezonden themanummer over de BouwRai 2006 wordt op pagina 7 aandacht geschonken aan de genomineerden.

Bij de uiteindelijk winnaar wordt door de jury onder leiding van Jacqueline Cramer, hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Universiteit van Utrecht, extra streng gekeken naar drie criteria: de opschalingsmogelijkheid, de mate waarin er weerstanden mee zijn te overwinnen en het energiebesparingspotentieel.

De vier finalisten zijn gekozen uit twintig genomineerden. Al deze inzendingen zijn volgende week te bezichtigen op het projectplein Energie & Duurzaamheid van de BouwRai.

Het van 4 tot en met 7 april te houden vakevenement voor de ontwikkeling van woningprojecten staat grotendeels in het teken van projectpleinen. Naast het energieplein gaat het om IFD-bouwen, wonen, zorg en welzijn, architectuur en innovatie en het Aedes-corporatieplein. Ze worden uitgebreid toegelicht in de bijlage over de BouwRai 2006, waarin ook de plattegrond en de deelnemerslijst is opgenomen.

Reageer op dit artikel