nieuws

Verhoeven vergroot assortiment materieel

bouwbreed Premium

den haag – Verhoeven Grondverzetmachines verkoopt de Utility Line van Komatsu. Deze kleinere machine is bedoeld voor onder meer de gww, sloop en herverwerking. Met de Utility Line breidt Verhoeven het assortiment uit met gravers van 7,1 tot 11,1 ton, hydrostatische schrankladers van 1,5 tot 3,7 ton. In het programma zitten ook (on)gelede graaf/laad-combinaties (5,6 […]

den haag – Verhoeven Grondverzetmachines verkoopt de Utility Line van Komatsu. Deze kleinere machine is bedoeld voor onder meer de gww, sloop en herverwerking.

Met de Utility Line breidt Verhoeven het assortiment uit met gravers van 7,1 tot 11,1 ton, hydrostatische schrankladers van 1,5 tot 3,7 ton. In het programma zitten ook (on)gelede graaf/laad-combinaties (5,6 tot 8,3 ton), telehandlers (3,5 tot 4,5 ton) en compacte wielladers (4,3 tot 7,5 ton).

Vematec van Verhoeven levert de hydraulische grijpers die HydraulikGriefer-Technologie vanaf 2,5 tot meer dan 100 ton bouwt.

Reageer op dit artikel