nieuws

Utrecht steekt 64 miljoen in Ondiep

bouwbreed Premium

utrecht – De gemeente Utrecht steekt de komende 10 jaar samen met de provincie Utrecht, woningcorporatie Mitros en verschillende welzijns- en zorgorganisaties 64 miljoen euro in de Noord-Utrechtse wijk Ondiep. De investeringen moeten resulteren in een levensloopbestendige wijk. De komende jaren worden verschillende woningtypen, een gezondheidscentrum, speelplaatsen en kindvriendelijke looproutes aangelegd. Woensdag zijn de uitvoeringscontracten […]

utrecht – De gemeente Utrecht steekt de komende 10 jaar samen met de provincie Utrecht, woningcorporatie Mitros en verschillende welzijns- en zorgorganisaties 64 miljoen euro in de Noord-Utrechtse wijk Ondiep. De investeringen moeten resulteren in een levensloopbestendige wijk. De komende jaren worden verschillende woningtypen, een gezondheidscentrum, speelplaatsen en kindvriendelijke looproutes aangelegd. Woensdag zijn de uitvoeringscontracten gesloten en is de eerste paal geslagen van een complex levensloopbestedige woningen aan de Ahornstraat.

Reageer op dit artikel