nieuws

Utrecht investeert in bedrijventerreinen

bouwbreed Premium

utrecht – De gemeente Utrecht blijft investeren in haar bedrijventerreinen. Om het tekort aan modern gemengd terrein op te vullen, heeft het college besloten dat er binnen vijf jaar een groot aantal hectaren beschikbaar komen op de nieuwe terreinen Haarrijn en Strijkviertel. Vanaf 2012 komt ook Rijnenburg beschikbaar om in de Utrechtse behoefte te voorzien. […]

utrecht – De gemeente Utrecht blijft investeren in haar bedrijventerreinen. Om het tekort aan modern gemengd terrein op te vullen, heeft het college besloten dat er binnen vijf jaar een groot aantal hectaren beschikbaar komen op de nieuwe terreinen Haarrijn en Strijkviertel.

Vanaf 2012 komt ook Rijnenburg beschikbaar om in de Utrechtse behoefte te voorzien. De terreinen worden geschikt gemaakt voor industrie, handel en logistiek. Tevens wordt de komende jaren voor ruim 15 miljoen euro geïnvesteerd in verbetering van diverse wegen.

Reageer op dit artikel