nieuws

TU Eindhoven zoekt naar oud-studenten

bouwbreed Premium

eindhoven – Studenten Construction Management and Engineering van de Technische Universiteit Eindhoven richten een vereniging op van oud-studenten. De initiatiefnemers constateren een groeiende vraag naar afgestudeerden van hun studierichting en willen dat de alumni gaan meedenken over de mogelijkheden hoe de masteropleiding moet worden ingevuld. Daarnaast willen de studenten een netwerk opbouwen binnen hun vakgebied. […]

eindhoven – Studenten Construction Management and Engineering van de Technische Universiteit Eindhoven richten een vereniging op van oud-studenten. De initiatiefnemers constateren een groeiende vraag naar afgestudeerden van hun studierichting en willen dat de alumni gaan meedenken over de mogelijkheden hoe de masteropleiding moet worden ingevuld.

Daarnaast willen de studenten een netwerk opbouwen binnen hun vakgebied. Vanwege het 50-jarig jubileum van de TU Eindhoven vindt op 21 april een alumnidag plaats. Tijdens die bijeenkomst wordt ook begonnen met het werven van leden voor een nieuwe vereniging. “Voorlopig wordt er uit praktische overwegingen niet gezocht naar mensen die voor 1997 de universiteit verlieten”, aldus een toelichting. “Hoewel ze wel nadrukkelijk welkom zijn.” De naam van de op te richten studievereniging is �of CoUrse�, wat staat voor Construction Management and Urban Development Studievereniging Eindhoven.

Reageer op dit artikel