nieuws

Tebodin bezig met Duitse overname

bouwbreed

bunnik – BAM-dochter Tebodin voert besprekingen over de overname van ingenieursbureau Doebel & Folger in Neu-Isenburg bij Frankfurt am Main. Het Duitse bedrijf legt zich vooral toe op ontwerp van productiefaciliteiten voor chemische en farmaceutische ondernemingen. Het bureau heeft een jaaromzet van zo�n 3,5 miljoen euro en telt 55 werknemers. De overname zal de positie […]

bunnik – BAM-dochter Tebodin voert besprekingen over de overname van ingenieursbureau Doebel & Folger in Neu-Isenburg bij Frankfurt am Main. Het Duitse bedrijf legt zich vooral toe op ontwerp van productiefaciliteiten voor chemische en farmaceutische ondernemingen. Het bureau heeft een jaaromzet van zo�n 3,5 miljoen euro en telt 55 werknemers.

De overname zal de positie van Tebodin in Duitsland versterken. Het ingenieursbureau heeft al vestigingen in Duitsland in Gelsenkirchen, Hamburg, Schwarzheide en Wiesbaden. Wereldwijd heeft de BAM-dochter een netwerk van veertig kantoren. Met 2300 medewerkers werd in 2004 een omzet gedraaid van 143 miljoen.

Reageer op dit artikel