nieuws

Symposium over Social Return

bouwbreed

eindhoven – Social Return is de naam van een symposium dat op 23 maart in het Evoluon in Eindhoven wordt gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer aandacht besteed aan de mogelijkheden om langdurig werklozen aan een baan in de bouw te helpen. Zo kunnen hierover bijvoorbeeld afspraken worden gemaakt tussen opdrachtgevers en bedrijfsleven. De […]

eindhoven – Social Return is de naam van een symposium dat op 23 maart in het Evoluon in Eindhoven wordt gehouden. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer aandacht besteed aan de mogelijkheden om langdurig werklozen aan een baan in de bouw te helpen. Zo kunnen hierover bijvoorbeeld afspraken worden gemaakt tussen opdrachtgevers en bedrijfsleven.

De organisatie van het symposium is in handen van de gemeenten Maastricht en Dordrecht. Beide hebben veel ervaring opgedaan met het opnieuw aan een baan helpen van werklozen. Op het programma staan vijf workshops die onder meer betrekking hebben op de werving en selectie van werkzoeken en convenanten tussen bouwbedrijven en gemeenten.

Reageer op dit artikel