nieuws

Snelheidscontrole bij wegwerk helpt

bouwbreed

DRIEBERGEN – Snelheidscontroles bij wegwerkzaamheden werpen hun vruchten af, zo blijkt uit cijfers van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). Waar op de A2 bij Everdingen vorige week donderdag nog 60 procent te hard reed, bleek dat afgelopen donderdag geslonken naar ongeveer 33 procent. Niettemin trokken 1706 van de 5203 chauffeurs zich bij de jongste controle […]

DRIEBERGEN – Snelheidscontroles bij wegwerkzaamheden werpen hun vruchten af, zo blijkt uit cijfers van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). Waar op de A2 bij Everdingen vorige week donderdag nog 60 procent te hard reed, bleek dat afgelopen donderdag geslonken naar ongeveer 33 procent.

Niettemin trokken 1706 van de 5203 chauffeurs zich bij de jongste controle niets aan van de snelheidsbeperking tot 70 kilometer per uur. Een van de overtreders spande de kroon door met 139 kilometer per uur langs de wegwerkers te razen.

Reageer op dit artikel