nieuws

Slijpschijf Cibo gaat tot zes keer langer mee

bouwbreed

tildonk – Constructeurs van bijvoorbeeld roestvaststalen trapleuningen en straatmeubilair kunnen met de RCD-schijf van Cibo in één bewerking de lasnaad wegslijpen en het oppervlak goed afwerken. Voorheen vergde deze bewerking drie handelingen. De fabrikant uit het Belgische Tildonk levert de zogeheten lamellenschijven in de variëteiten grof, middelgrof en zeer fijn. De schijven passen op elke […]

tildonk – Constructeurs van bijvoorbeeld roestvaststalen trapleuningen en straatmeubilair kunnen met de RCD-schijf van Cibo in één bewerking de lasnaad wegslijpen en het oppervlak goed afwerken. Voorheen vergde deze bewerking drie handelingen. De fabrikant uit het Belgische Tildonk levert de zogeheten lamellenschijven in de variëteiten grof, middelgrof en zeer fijn. De schijven passen op elke haakse slijper. Cibo adviseert de schijven voor onder meer hoeken afwerken, het oppervlak voorbereiden oppolijsten en voor licht ontbramen. Ook aluminiumconstructies kunnen ermee worden afgewerkt. In de berekening van Cibo gaan de schijven tot zes keer langer mee dan andere schijven. Ook mensen die niet dagelijks dit werk doen kunnen met de RCD goede resultaten behalen.

Reageer op dit artikel