nieuws

Skantrae-binnendeur zelf samenstellen

bouwbreed Premium

duiven – Een speciale catalogus waaruit de klant eenvoudig een binnendeur naar eigen smaak kan samenstellen. Deurenfabrikant Skantrae introduceert deze werkwijze voor de deurenseries SkanSelekt Original en SkanSelekt Accent. Skantrae heeft dit �meerkeuzeconcept� ingevoerd omdat de consument van vandaag volgens het bedrijf uit Duiven niet meer tevreden is met alleen maar standaard uitvoeringen. De aannemer […]

duiven – Een speciale catalogus waaruit de klant eenvoudig een binnendeur naar eigen smaak kan samenstellen. Deurenfabrikant Skantrae introduceert deze werkwijze voor de deurenseries SkanSelekt Original en SkanSelekt Accent. Skantrae heeft dit �meerkeuzeconcept� ingevoerd omdat de consument van vandaag volgens het bedrijf uit Duiven niet meer tevreden is met alleen maar standaard uitvoeringen.

De aannemer bestelt de gewenste deurcompositie voor zijn klant aan de hand van een speciale catalogus, waarin de mogelijke glassoorten en deurpanelen zijn opgenomen. Maatwerk is ook mogelijk. Skantrea verzorgt dan de glas- en paneelmontage. De aannemer neemt slechts het aflakken en afhangen voor zijn rekening, zodat zijn be-sognes klein zijn. Opleveringsfouten worden voorkomen, de meerprijs is gering en de levertijd net zo lang als voor de standaard deuren.

Nieuw voor de SkanSelekt-deuren is dat nu ook vlakke panelen mogelijk zijn.

Reageer op dit artikel