nieuws

Schriftelijke cursus bouwmanagement

bouwbreed Premium

den haag – Een schriftelijke leergang in twaalf delen behandelt het complete bouwproces. De cursus is bestemd voor onder meer opdrachtgevers, beleidsambtenaren en projectleiders van bouw- en huisvestingsprojecten.

De cursus wordt verzorgd door Euroform Uitgeverij (www. euroform.nl) en gaat in op het totale bouwproces. De deelnemers leren het proces te verdelen in verschillende fases en die te beheersen. Het doel daarbij is om de cursisten uit de doeken te doen wat bouwprojectmanagement inhoud en deze kennis toe te passen. De twaalf delen worden wekelijks toegestuurd. Los van theorie bestaat de leergang uit onder meer checklists, projectformulieren en modellen. De deelnemers kunnen met vragen en opmerkingen terecht bij PRC Training dat bij deze cursus samenwerkt met Euroform Uitgeverij.

Reageer op dit artikel