nieuws

Prijs voor beste schildersbedrijf 2006

bouwbreed

doetinchem – Drie schildersbedrijven delen de titel Schildersbedrijf van het jaar 2006. Het gaat om de schildersbedrijven Wim Kremer in Ter Apel, Wolters in Deventer en Ariëns vastgoed onderhoud/Seuren Glasservice in Nijmegen. De bedrijven horen tot verschillende categorieën te weten ondernemer zonder personeel, schilder- en onderhoudsbedrijf en multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf. De prijs is een initiatief van […]

doetinchem – Drie schildersbedrijven delen de titel Schildersbedrijf van het jaar 2006. Het gaat om de schildersbedrijven Wim Kremer in Ter Apel, Wolters in Deventer en Ariëns vastgoed onderhoud/Seuren Glasservice in Nijmegen.

De bedrijven horen tot verschillende categorieën te weten ondernemer zonder personeel, schilder- en onderhoudsbedrijf en multifunctioneel vastgoedonderhoudsbedrijf. De prijs is een initiatief van de SchildersVakkrant en wordt jaarlijks uitgereikt. De winnaars krijgen een oorkonde en een juryrapport. In totaal waren vijf bedrijven genomineerd voor de titel.

Reageer op dit artikel