nieuws

Opleiding voor waterbedrijven

bouwbreed

den haag – Nieuwe aanbestedingsrichtlijnen staan centraal in de cursus �Inkoop in de watersector, de motor achter innovatie�. De leergang richt zich op onder meer project- en bouwmanagers en inkopers van waterbedrijven en waterschappen en wordt georganiseerd door opleidingsinstituut Pao (www.pao.tudelft.nl). Omdat het inkoopbeleid in de waterwereld veel effect heeft op de relatie tussen opdrachtgevers […]

den haag – Nieuwe aanbestedingsrichtlijnen staan centraal in de cursus �Inkoop in de watersector, de motor achter innovatie�. De leergang richt zich op onder meer project- en bouwmanagers en inkopers van waterbedrijven en waterschappen en wordt georganiseerd door opleidingsinstituut Pao (www.pao.tudelft.nl).

Omdat het inkoopbeleid in de waterwereld veel effect heeft op de relatie tussen opdrachtgevers en aannemers wordt naast de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen aandacht besteed aan onder meer het overheidsbeleid op het gebied van innovatie en transparantie. De cursus wordt gehouden op 6 en 7 april.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels