nieuws

Onveilige platte daken in Tietjerksteradeel

bouwbreed

tietjerksteradeel – Vijftig gemeentelijke gebouwen met platte daken in de gemeente Tietjerksteradeel missen een valbeveiliging. Zo blijkt uit een onderzoek van de arbodienst. Met het aanbrengen van een valbeveiliging, bestaande uit ankerpunten, is een investering van 500.000 euro gemoeid. Volgens de huidige regels dient bij het werken op meer dan 2,5 meter hoogte een valbeveiliging […]

tietjerksteradeel – Vijftig gemeentelijke gebouwen met platte daken in de gemeente Tietjerksteradeel missen een valbeveiliging. Zo blijkt uit een onderzoek van de arbodienst. Met het aanbrengen van een valbeveiliging, bestaande uit ankerpunten, is een investering van 500.000 euro gemoeid. Volgens de huidige regels dient bij het werken op meer dan 2,5 meter hoogte een valbeveiliging aanwezig te zijn.

Reageer op dit artikel