nieuws

Ontruiming ten gevolge van gaslek

bouwbreed

zwolle – Tijdens graafwerkzaamheden in het winkelcentrum in de Zwolse wijk Holtenbroek is vrijdag een gaslek ontstaan. Het lek kon na korte tijd worden gedicht. Door het lek was echter een enorme gasconcentratie ontstaan in de kruipruimten van het nieuwe winkelcomplex. Hierdoor was het noodzakelijk de nabije omgeving te ontruimen, waarna men het gas op […]

zwolle – Tijdens graafwerkzaamheden in het winkelcentrum in de Zwolse wijk Holtenbroek is vrijdag een gaslek ontstaan. Het lek kon na korte tijd worden gedicht. Door het lek was echter een enorme gasconcentratie ontstaan in de kruipruimten van het nieuwe winkelcomplex. Hierdoor was het noodzakelijk de nabije omgeving te ontruimen, waarna men het gas op verantwoorde wijze kon laten ontsnappen.

Nadat de gasconcentratie was verdwenen, werd het gebied weer vrijgegeven. Uit een onderzoek moet nog blijken hoe het gaslek exact is ontstaan en wie de veroorzaker was.

Reageer op dit artikel