nieuws

Nieuwe hangbrug en vouwladder Altrex

bouwbreed

zwolle – Altrex toont een verbeterde telescopische vouwladder en een verbeterde modulaire hangbrug. De vouwladder Varitrex-Teleprof biedt met een telescopische vergrendeling verschillende werkhoogten. Met deze zogeheten Telelock kan de vouwladder op ongelijke ondergronden zoals een trapgat worden gebruikt. Een scharniersysteem houdt de gekozen positie vast. Onder de uitgebogen bomen zitten antislipvoeten. Vergeleken met vergelijkbare vouwladders […]

zwolle – Altrex toont een verbeterde telescopische vouwladder en een verbeterde modulaire hangbrug. De vouwladder Varitrex-Teleprof biedt met een telescopische vergrendeling verschillende werkhoogten. Met deze zogeheten Telelock kan de vouwladder op ongelijke ondergronden zoals een trapgat worden gebruikt. Een scharniersysteem houdt de gekozen positie vast. Onder de uitgebogen bomen zitten antislipvoeten. Vergeleken met vergelijkbare vouwladders weegt de Varitrex-Teleprof volgens Altrex zo�n 10 procent minder en is in opgevouwen toestand ruim een kwart korter. De modulaire hangbrug is verbeterd met onder meer een enkele staande doorloopbeugel. Deze aluminium beugel is over de hele lengte van het platform te monteren. Dit systeem vergt volgens Altrex minder opslagruimte terwijl de handen van één persoon voldoende zijn voor de montage.

De hangbrug is vrij van losse onderdelen. De fabrikant doet er een nieuw omkeerbaar platform bij dat aan beide zijden is te gebruiken.

Reageer op dit artikel