nieuws

Kipaanhanger Müller met diverse opties

bouwbreed

baiersbronn-mitteltal – Ruim inzetbaar tot een last van 11 ton, zegt Müller Mittaltal van zijn nieuwe kipaanhanger KA-TA-E. De wagenbouwer uit het Duitse Baiersbronn-Mitteltal biedt uiteenlopende opties voor de aanhanger aan. De laadvloer van deze twee-asser kipt met nieuw ontwikkelde hydraulica naar drie kanten. De enkele cilinder werkt onder een druk van 200 bar. De […]

baiersbronn-mitteltal – Ruim inzetbaar tot een last van 11 ton, zegt Müller Mittaltal van zijn nieuwe kipaanhanger KA-TA-E. De wagenbouwer uit het Duitse Baiersbronn-Mitteltal biedt uiteenlopende opties voor de aanhanger aan. De laadvloer van deze twee-asser kipt met nieuw ontwikkelde hydraulica naar drie kanten. De enkele cilinder werkt onder een druk van 200 bar.

De hydraulische schakeling is ontworpen voor een oliestroom van 60 liter olie per minuut onder een druk van 350 bar. De gebruiker kan de kiphoek blijvend instellen. Het onderstel is voorzien van een aluminium rijbrug waarmee bouwmachines de tandemasser op en af kunnen rijden. Kunststof rollen vergemakkelijken het schuiven van de brug. Als optie monteert de wagenbouwer een transportblok voor het vervoer van een graafbak. Een andere optie zijn sjorringen in de laadvloer om bijvoorbeeld pallets vast te zetten. Müller maakt de laadvloer uit 4 millimeter dik staal. De zijplanken meten een hoogte van 500 millimeter. Beladen ligt de vloer 930 millimeter boven de weg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels