nieuws

Glastuinbouw Bommelerwaard vertraagd

bouwbreed Premium

den haag – De uitbreiding van de glastuinbouw in de Bommelerwaard van 250 naar 500 hectare loopt een halfjaar tot een jaar vertraging op. Vorige week verwierp de Raad van State de concrete beleidsbeslissing van de provincie Gelderland over de concentratie van de glastuinbouw bij Zuilichem, Nieuwaal en Velddriel. De beleidsbeslissing zou niet voldoende gedetailleerd […]

den haag – De uitbreiding van de glastuinbouw in de Bommelerwaard van 250 naar 500 hectare loopt een halfjaar tot een jaar vertraging op. Vorige week verwierp de Raad van State de concrete beleidsbeslissing van de provincie Gelderland over de concentratie van de glastuinbouw bij Zuilichem, Nieuwaal en Velddriel.

De beleidsbeslissing zou niet voldoende gedetailleerd zijn, sprak de Raad van State.

Reageer op dit artikel