nieuws

Enquêteprocedure DIM van de baan

bouwbreed

rotterdam – De Amerikaanse vastgoedbelegger Equity One heeft het tegen DIM Vastgoed gerichte enquêteverzoek bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam ingetrokken. Niet duidelijk is waarom Equity One van de procedure, die vandaag zou worden behandeld, afziet. Equity One wil DIM overnemen, maar ziet zich tegengewerkt door de vastgoedbelegger. Middels een gang naar de rechter […]

rotterdam – De Amerikaanse vastgoedbelegger Equity One heeft het tegen DIM Vastgoed gerichte enquêteverzoek bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam ingetrokken. Niet duidelijk is waarom Equity One van de procedure, die vandaag zou worden behandeld, afziet.

Equity One wil DIM overnemen, maar ziet zich tegengewerkt door de vastgoedbelegger. Middels een gang naar de rechter wilden de Amerikanen een onderzoek naar wanbeleid afdwingen. In het verlengde daarvan wilde Equity One een derde commissaris laten benoemen bij zijn overnameprooi.

Reageer op dit artikel