nieuws

Dode door vallende bekistingswand

bouwbreed Premium

hellevoetsluis – Bij een ongeval op een bouwplaats in Hellevoetsluis is gisterochtend een 45-jarige man om het leven gekomen. Zijn 53-jarige collega ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de Arbeidsinspectie gebeurde het ongeluk tijdens het lossen van een bekistingswand op het bouwterrein van een nieuwbouwwijk. De eerste wand was al weggehaald. Voordat […]

hellevoetsluis – Bij een ongeval op een bouwplaats in Hellevoetsluis is gisterochtend een 45-jarige man om het leven gekomen. Zijn 53-jarige collega ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de Arbeidsinspectie gebeurde het ongeluk tijdens het lossen van een bekistingswand op het bouwterrein van een nieuwbouwwijk. De eerste wand was al weggehaald. Voordat de tweede wand kon worden aangepikt, viel deze om en kwam boven op de twee mannen terecht. De Arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Reageer op dit artikel