nieuws

Collé toont noviteiten op eerste Amsterdamse TKD

bouwbreed Premium

den haag – Van 18 tot en met 20 mei te zien op komende Technische Kontakt Dagen in Amsterdam op de stand van Collé Rental & Sales: de nieuwe machines van Neuson en hoogwerkers van Denka.

Met de Neuson 6503 toont Collé een doorontwikkelde versie van de mobiele graafmachine 6502. De nieuwe machine staat steviger door een starre achteras en een pendelende stuuras. Het dozerblad en optionele dubbellucht-banden bieden volgens de leverancier extra zekerheid. De verbeteringen bestaan verder uit bijvoorbeeld meer cabineruimte en een beter zicht voor de machinist. Die kan de bedieningselementen, zijn stoel en de armleuningen naar believen instellen.

De hydraulische voorbesturing geeft extra bediencomfort. Alle werkbewegingen kunnen gelijktijdig en zonder vermogensverlies worden uitgevoerd. Met een breedte van 1920 millimeter kan de machine volgens de leverancier ook op krappe locaties uit de voeten. De zijdelings geplaatste watergekoelde dieselmotor van Yanmar genereert een vermogen van 51,1 kilowatt. Als optie laat Neuson de machine rijden met een snelheid van 25 kilometer per uur.

Collé Rental & Sales kreeg het importeurschap voor de Benelux van Denka Lift (Wordlift Industries). Bedrijfs/verkoopleider Dries van Heerde van het Collé-filiaal in Utrecht bracht in de afgelopen tien jaar het programma van Denka in Nederland aan de man. De laatste drie jaar deed hij dat als fabrieks-vertegenwoordiger. Collé voert in Sittard en Utrecht het hele Denka-programma.

Reageer op dit artikel