nieuws

Codeslot AnyKey veilig en mooi vormgegeven

bouwbreed

raamsdonksveer – Vema Security heeft een nieuw design codeslot in de effeff-serie. Deze AnyKey is vooral geschikt voor situaties waar de toegangsdeuren een hoge mate van veiligheid moeten bieden en de gebruiker toch hecht aan een mooie vormgeving. Te denken valt aan laboratoria, apotheken, archiefbergingen en serviceruimten. Het buitenschild van de smalle AnyKey is gemaakt […]

raamsdonksveer – Vema Security heeft een nieuw design codeslot in de effeff-serie. Deze AnyKey is vooral geschikt voor situaties waar de toegangsdeuren een hoge mate van veiligheid moeten bieden en de gebruiker toch hecht aan een mooie vormgeving. Te denken valt aan laboratoria, apotheken, archiefbergingen en serviceruimten.

Het buitenschild van de smalle AnyKey is gemaakt van rvs. Het slot is geschikt voor profieldeuren en houten deuren. Optioneel is er een afdekplaat voor renovatie. De AnyKey kan worden gebruikt op binnen- en buitendeuren.

De toegangsverlening vindt plaats door middel van een toetscodetableau, een proximity kaartlezer of een vingerprintscanner.

In combinatie met de Abloy mechanische antipanieksloten voldoet de AnyKey aan de NEN-EN 179 voor nooddeuren.

Reageer op dit artikel